Teambuilding

Ser din organisasjon etter et morsomt og relevant opplegg for teambuilding?

I en travel hverdag med “hvert vårt” er det nyttig for arbeidsgrupper å ta en time-out og gjøre noe helt annet. Impro er gøy samtidig som at det utvikler samarbeid og kommunikasjonsferdigheter. Kursholder er Marius Opheim Thomassen.

Teambuilding kan ta mange former, men det er viktig at aktiviteten har en relevans for utfordringene og/eller oppgavene man står ovenfor i hverdagen. Harvard Business Review skriver om dette i artikkelen “Stop Wasting Money on Teambuilding” fra 2008.

Improvisasjon er av natur lekent samtidig som det handler om å jobbe med essensielle ferdigheter som blant annet lytting, tilstedeværelse, «å lese rommet», tilpasning av kroppsspråk, og å bytte raskt mellom venstre og høyre hjernehalvdel (system 1 og 2).

En effekt av impro-øvelser er at man blir tryggere sammen som gruppe, med formidling, og med å ytre meninger. Med impro er det virkelig slik at «veien blir til mens man går», og «prosessen er viktigere enn produktet», noe som skaper en sterk tilstedeværelse.

Anbefalt tid:

1-4 timer

Antall deltakere:

5-40

Ta kontakt for et skreddersydd opplegg:

«Du blir kjent med kollegaer på en annen måte, samt kommet deg ut av komfortsonen. En teambuilding-aktivitet med mye latter som anbefales.»

Aleksander Neely, Meta Norge

Morsomt opplegg for teambuilding

Improteater for teambuilding

Teambuilding med impro styrker samhandling og kommunikasjon, og kan ha positive effekter for innovasjon. Deltakerne er i aktivitet hele tiden, med øvelser tilpasset behovet og anledningen (f.eks. jobbsamling).

«Fantastisk opplegg! Veldig gøy og teambyggende» -Ingvild, DNB Bank ASA

Historien bak AnvendtImpro.no

Kunnskap om impro som formidlet i podcasten Karriere Oslo

Mai 2023 var Marius gjest i podcasten Karriere Oslo.

Samtalen med Adine Dørum handlet om improvisert teater, anvendt improvisasjon og hvilken relevans det kan ha for bedrifter, selvledelse, følelser og tverrfaglighet i karrieren.

Samtalen finner du her på Spotify.

Klare du å lese andres kroppsspråk, og tilpasse ditt eget?

Spillkort som anvendes i kurs i kroppsspråk

Ønsker du å styrke din bevissthet rundt eget kroppsspråk? Ønsker du å forstå andres kroppsspråk? Er du leder, og avhengig av å skape gode relasjoner?

Med utgangspunkt i forskning anvendes øvelser fra improvisasjon til å gi førstehånds erfaring med viktige aspekter og effekter av kroppsspråk. Det er veldig gøy å delta!

Les mer om kurs i kroppsspråk.