Om Marius Opheim Thomassen

Marius Opheim Thomassen er lærer, konsulent og skuespiller. Han bor på Rodeløkka i Oslo, og underviser til daglig ved Kristiania. Marius holder kurs med Anvendt Impro for bedrifter og organisasjoner.

Av bakgrunn er han utdannet Sivilingeniør ved NTNU i Trondheim og Colorado School of Mines i USA, samt MBA fra Copenhagen Business School (CBS). Han har jobbet for blant annet Google og Norsk Tipping.

Som skuespiller er Marius trent i Method Acting ved NSKI, og i Chubbuck-metoden hos Vera Holte. Som improvisatør har han trent ved en rekke ulike teatre i inn- og utland, og holdt kurs siden 2019.

Kurs med anvendt improvisasjon tilbys gjennom foretaket Vetaas Thomassen Media.

Les mer om Marius på LinkedIn, eller på «sandkassenettsiden» Mariusvt.com.

Ta kontakt på telefon eller e-post:

Historien bak AnvendtImpro.no

Kunnskap om impro som formidlet i podcasten Karriere Oslo

Mai 2023 var Marius gjest i podcasten Karriere Oslo.

Samtalen med Adine Dørum handlet om improvisert teater, anvendt improvisasjon og hvilken relevans det kan ha for bedrifter, selvledelse, følelser og tverrfaglighet i karrieren.

Samtalen finner du her på Spotify.

Publikasjoner

Artikkel om anvendt impro på Forskersonen.no

I en artikkel publisert på Forskersonen.no kan du lese om hvordan anvendt impro helt konkret kan hjelpe i kontekst av lederutvikling. Når vi oppfatter noe, om noen, basert på tidligere erfaringer og kognitive modeller, kan vi si at vi tar snarveier. Vi effektiviserer bruken av vår egen hjernekapasitet, hvilket kan lede til dårlige og forhastede beslutninger.

Gjennom trening i improvisasjon kan ledere lære å identifisere når dette skjer, og utvikle teknikker som håndterer det.

Morsomt opplegg for teambuilding

Improteater

Ser din organisasjon etter et morsomt og relevant opplegg for teambuilding? I en travel hverdag med “hvert vårt” er det nyttig for arbeidsgrupper å ta en time-out. Teambuilding med impro er gøy samtidig som at det utvikler kommunikasjonsferdigheter. Les mer om teambuilding med Anvendt Impro.

«Fantastisk opplegg! Veldig gøy og teambyggende» -Ingvild, DNB Bank ASA